Vilkår– Trendyglobal website Gå til innhold

Search Products

Vilkår

Denne nettsiden drives av TrendyGlobal.no. Gjennom hele nettstedet refererer vilkårene "vi", "oss" og "vår" til TrendyGlobal.no. TrendyGlobal.no tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet, til deg som bruker, betinget av din aksept av alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er oppgitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og/eller kjøpe noe fra oss, deltar du i vår "Tjeneste" og samtykker i å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Tjenestevilkår", "Vilkår"), inkludert eventuelle tilleggsbetingelser og -betingelser og retningslinjer som refereres til her og/eller er tilgjengelige via hyperlink. Disse Tjenestevilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, kjøpmenn og/eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse Tjenestevilkårene nøye før du får tilgang til eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke en del av nettstedet, samtykker du i å være bundet av disse Tjenestevilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkår og betingelser i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse Tjenestevilkårene anses å være et tilbud, er aksepten uttrykkelig begrenset til disse Tjenestevilkårene.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken, skal også være underlagt Tjenestevilkårene. Du kan gjennomgå den nyeste versjonen av Tjenestevilkårene når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte en del av disse Tjenestevilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden jevnlig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter at endringer er lagt ut, utgjør aksept av disse endringene.

Butikken vår er vert for Shopify Inc. De gir oss den nettbaserte e-handelsplattformen som lar oss selge produktene og tjenestene våre til deg.

SEKSJON 1 - VILKÅR FOR NETTBUTIKK Ved å samtykke til disse brukervilkårene, erklærer du at du er minst myndighetsalderen i din bostedsstat eller -provins, eller at du er myndighetsalderen i din bostedsstat eller -provins og har gitt oss samtykke til å la mindreårige avhengige av deg bruke dette nettstedet. Du kan ikke bruke våre produkter til ulovlige eller uautoriserte formål, og du må heller ikke bryte noen lover i din jurisdiksjon ved bruk av tjenesten (inkludert, men ikke begrenset til, opphavsrettslover). Du må ikke sende noen former for skadelige koder, inkludert ormer eller virus. Brudd på eller overtredelse av noen av vilkårene vil føre til umiddelbar avslutning av dine tjenester.

SEKSJON 2 - GENERELLE VILKÅR Vi forbeholder oss retten til å nekte tjenesten til hvem som helst, av hvilken som helst grunn, når som helst. Du forstår at innholdet ditt (unntatt kredittkortinformasjon) kan bli overført ukryptert og innebære (a) overføringer over ulike nettverk og (b) endringer for å tilpasse seg tekniske krav til tilknyttede nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon blir alltid kryptert under overføring over nettverk. Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet gjennom hvilken tjenesten tilbys, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss. Overskriftene i denne avtalen er kun inkludert for bekvemmelighet og vil ikke begrense eller påvirke disse vilkårene på noen måte.

SEKSJON 3 - NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG OPPDATERHET AV INFORMASJON Vi er ikke ansvarlige dersom informasjon som er gjort tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materiale på dette nettstedet blir kun gitt som generell informasjon og bør ikke brukes som eneste grunnlag for beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer oppdaterte informasjonskilder. Enhver avhengighet av materiale på dette nettstedet er på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde visse historiske opplysninger. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke oppdatert og blir kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen plikt til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å følge med på endringer på nettstedet vårt.

SEKSJON 4 - ENDINGER I TJENESTEN OG PRISER Prisene for våre produkter kan endres uten varsel. Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avslutte tjenesten (eller deler av den eller innholdet) uten varsel. Vi skal ikke være ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for noen endring, prisendring, suspensjon eller avslutning av tjenesten.

SEKSJON 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt) Visse produkter eller tjenester kan være eksklusivt tilgjengelige online gjennom nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og er underlagt kun retur eller bytte i henhold til vår refusjonspolicy: [LENKE TIL REFUSJONSPOLICY] Vi har gjort alt vi kan for å vise fargene og bildene av våre produkter så nøyaktig som mulig i butikken. Vi kan imidlertid ikke garantere at dataskjermen din vil vise fargene nøyaktig. Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enkeltpersoner, geografiske områder eller jurisdiksjoner. Vi kan utøve denne retten i hvert enkelt tilfelle. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengdene av hvilke som helst produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller priser på produkter kan endres når som helst uten varsel, etter vårt eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud om et produkt eller en tjeneste som er lagt ut på dette nettstedet, er ugyldig der det er forbudt. Vi gir ingen garantier for at kvaliteten på noen produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale du kjøper eller skaffer deg vil innfri forventningene dine, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.

SEKSJON 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMASJON Vi forbeholder oss retten til å avvise enhver bestilling du legger hos oss. Vi kan, etter vårt eget skjønn, begrense eller kansellere mengden som er kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan inkludere bestillinger som er plassert av samme kundekonto, samme kredittkort og/eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. Hvis vi foretar endringer i eller kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte den e-postadressen og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret som ble oppgitt ved bestillingstidspunktet. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som etter vårt skjønn ser ut til å være plassert av forhandlere, videreselgere eller distributører.

Du samtykker i å gi gjeldende, fullstendig og nøyaktig informasjon om kjøp og konto for alle kjøp som gjøres i vår butikk. Du samtykker i å oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadressen din, kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg ved behov.

For flere detaljer, vennligst gjennomgå vår Refusjonspolicy.

SEKSJON 7 - VALGFRIE VERKTØY Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken overvåker, har kontroll over eller gir inndata til. Du erkjenner og samtykker i at vi gir tilgang til slike verktøy "som de er" og "som tilgjengelig" uten noen form for garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag, og uten noen form for godkjenning. Vi skal ikke ha noen ansvar i det hele tatt som oppstår fra eller er relatert til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy. Enhver bruk av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet, er helt på din egen risiko og etter eget skjønn, og du bør forsikre deg om at du er kjent med og godkjenner vilkårene som tilbys av relevante tredjepartsleverandør(er). Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og/eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert utgivelsen av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester skal også være underlagt disse brukervilkårene.

SEKSJON 8 - LENKER TIL TREDJEPARTS NETTSTEDER Visst innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige via våre tjenester, kan inkludere materiale fra tredjeparter. Lenker til tredjeparts nettsteder på dette nettstedet kan lede deg til nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller vurdere innholdet eller nøyaktigheten, og vi gir ingen garantier og har ikke noe ansvar eller ansvar for materialer eller nettsteder fra tredjeparter, eller for noen andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter. Vi er ikke ansvarlige for noen skade eller skader som er relatert til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst gjennomgå nøye tredjeparts retningslinjer og praksis og sørg for at du forstår dem før du engasjerer deg i noen transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter skal rettes til tredjeparten.

SEKSJON 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEBACK OG ANDRE INNLEGG
Hvis du på vår forespørsel sender visse spesifikke bidrag (for eksempel konkurransebidrag) eller uten en forespørsel fra oss, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten på nettet, via e-post, med post eller ellers (samlet "kommentarer"), samtykker du i at vi når som helst og uten begrensninger kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke eventuelle kommentarer du videresender til oss i et hvilket som helst medium. Vi er og skal ikke være forpliktet til (1) å opprettholde noen kommentarer i fortrolighet; (2) å betale kompensasjon for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpliktelse til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn fastslår å være ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende eller bryter med noen parts åndsverk eller disse vilkårene for Service.
Du godtar at kommentarene dine ikke vil krenke noen rettigheter til noen tredjepart, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller andre personlige eller eiendomsrettigheter. Du samtykker videre i at kommentarene dine ikke vil inneholde injurierende eller på annen måte ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av tjenesten eller relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, utgi deg for å være noen andre enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter med hensyn til opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for eventuelle kommentarer du kommer med og deres nøyaktighet. Vi tar ikke noe ansvar og påtar oss intet ansvar for eventuelle kommentarer lagt inn av deg eller tredjepart.

SEKSJON 10 - PERSONLIG INFORMASJON
Din innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy, som kan sees her:

SEKSJON 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTLEVELSER
Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transitttider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å rette opp eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din) .
Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, med unntak av det som kreves av loven. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato som brukes i tjenesten eller på noe relatert nettsted, bør tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted har blitt endret eller oppdatert.

SEKSJON 12 - FORBUDT BRUK
I tillegg til andre forbud som er angitt i vilkårene for bruk, har du forbud mot å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) til ethvert ulovlig formål; (b) å oppfordre andre til å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) å bryte internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale forordninger; (d) å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedverdige, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) å sende inn falsk eller villedende informasjon; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller kan bli brukt på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller til relaterte nettsider, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personopplysninger; (i) å spam, phish, pharm, påskudd, edderkopp, krype eller skrape; (j) for uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte bruken din av tjenesten eller et relatert nettsted for brudd på noen av de forbudte brukene.

SEKSJON 13 - FRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING
Vi garanterer, representerer eller garanterer ikke at din bruk av tjenesten vår vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.
Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.
Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten for ubestemte tidsperioder eller kansellere tjenesten når som helst, uten varsel til deg.
Du godtar uttrykkelig at din bruk av, eller manglende evne til å bruke, tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert til deg gjennom tjenesten er (bortsett fra det som er uttrykkelig angitt av oss) gitt "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.
Ikke i noe tilfelle skal My Store, våre direktører, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, kontraktører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for noen skade, tap, krav eller noen direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle, eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning tapt fortjeneste, tapt inntekt, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten det er basert på kontrakt, erstatningsrett (inkludert uaktsomhet), objektivt ansvar eller annet, som oppstår fra din bruk av noen av tjenesten eller produkter anskaffet ved hjelp av tjenesten, eller for andre krav relatert på noen måte til din bruk av tjenesten eller ethvert produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i noe innhold, eller ethvert tap eller skade av noe slag som oppstår som et resultat av bruken av tjenesten eller innhold (eller produkt) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om de ble informert om muligheten. Fordi enkelte stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar begrenses i den maksimale utstrekning loven tillater.

SEKSJON 14 - ERSTATNING
Du godtar å skadesløs, forsvare og holde My Store og våre overordnede, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte ufarlig fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokathonorarer, utbetalt av en tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse tjenestevilkårene eller dokumentene de inneholder ved referanse, eller ditt brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

SEKSJON 15 - ATDELBARHET
I tilfelle at en bestemmelse i disse vilkårene for bruk blir fastslått å være ulovlige, ugyldige eller ikke kan håndheves, skal en slik bestemmelse likevel kunne håndheves i den grad det er tillatt av gjeldende lov, og den uhåndhevbare delen skal anses å være skilt fra disse vilkårene for Tjeneste, skal en slik avgjørelse ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten til andre gjenværende bestemmelser.

SEKSJON 16 - OPPSIGELSE
Forpliktelsene og forpliktelsene til partene pådratt før oppsigelsesdatoen skal overleve etter oppsigelsen av denne avtalen for alle formål.
Disse tjenestevilkårene er effektive med mindre og inntil de sies opp av enten deg eller oss. Du kan si opp disse vilkårene for bruk når som helst ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.
Hvis du etter vår egen vurdering mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, i å overholde noen vilkår eller bestemmelser i disse tjenestevilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle skyldige beløp til og med datoen for oppsigelse; og/eller kan følgelig nekte deg tilgang til våre tjenester (eller deler av disse).

SEKSJON 17 - HELE AVTALEN
Unnlatelse av oss i å utøve eller håndheve noen rettigheter eller bestemmelse i disse tjenestevilkårene skal ikke utgjøre en fraskrivelse av slik rett eller bestemmelse.
Disse tjenestevilkårene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler lagt ut av oss på dette nettstedet eller i forhold til tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag , enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av vilkårene for bruk).
Eventuelle uklarheter i tolkningen av disse vilkårene for bruk skal ikke tolkes mot den som har utarbeidet.

SEKSJON 18 - GJELDENDE LOV
Disse tjenestevilkårene og eventuelle separate avtaler der vi tilbyr deg tjenester skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i Norge.

SEKSJON 19 - ENDRINGER I BRUKERAVTALEN Du kan når som helst se den nyeste versjonen av brukeravtalen på denne siden. Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av denne brukeravtalen ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt jevnlig for endringer. Fortsatt bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter at endringer er lagt ut i denne brukeravtalen, utgjør aksept av disse endringene.

SEKSJON 20 - KONTAKTINFORMASJON Spørsmål om brukeravtalen bør sendes til oss per e-post post@trendyglobal.no

Send oss en melding!


Kontakt info
  • Firmanavn: TRENDYGLOBAL ACHALHI
    Fakturaadresse: Trendyglobal, Hauk Aabelsvei 7, 3038 Drammen.
    Org. nr: NO 931688901 MVA

  • (+47) 920 57 692

Svar på meldinger:

Man - Fre : 08:00 - 16:00
Lør - Søn: Stengt


Legg til spesielle instruksjoner for bestillingen din
Mokkasiner model 197831 Step in style

Noen likte og kjøpte

Mokkasiner model 197831 Step in style

10 For noen minutter siden Fra Drammen

RULL OPP